top of page
DSC02168.jpg

WiFi-optimalisatie

Tonify staat ervoor om de kritieke internet problemen op te lossen waarmee men nog steeds wordt geconfronteerd. Ervaring leert dat een stabiel en snel WiFi-netwerk nog niet bij iedereen vanzelfsprekend is. Daarom gaat Tonify zich focussen op de oorzaak van het probleem en geen halve oplossingen aanbieden. Deze all-in aanpak garandeert snelle, stabiele en veilige wifi-netwerken voor gezinnen, thuiswerkers, zelfstandigen & KMO’s

De WiFi-optimalisatie is onafhankelijk van Telenet, Proximus of andere providers, wat het mogelijk maakt om altijd de beste oplossing te vinden.

Ook voor bedrijven is een breed scala aan diensten en oplossingen mogelijk. Niet onbelangrijk. Want een veilig en stabiel netwerk zal de prestaties enkel maar ten goede komen.

Neem gerust contact op en zet de eerste stap naar een betere connectie.

WiFi
Schermafbeelding 2021-05-15 144013.jpg
Speedtest

Heb je het gevoel dat jouw internet traag is? Onderzoek het nu eenvoudig zelf met de speedtest van Tonify

Netwerkbeheer

Ook na de installatie blijft Tonify beschikbaar voor jouw netwerk te onderhouden.

287285.jpg

Design

In een huishouden is de technisch beste oplossing vaak niet de meest esthetische. Tonify zorgt steeds voor het subtiel wegwerken van de apparatuur. 

DSC02176.jpg
IMG_8373.JPG

Gastnetwerk

Maak gebruik van een apart netwerk voor je gasten of klanten. Zo behoud jij steeds de controle.

Veilig

Nu steeds meer apparaten via internet functioneren is de veiligheid belangrijker dan ooit. Tonify zal helpen jouw netwerk beter te beveiligen.

bottom of page